onsdag 12 oktober 2011

Promenix in the sunshine

Tog en härlig promenad i förmiddags - enligt Runkeeper 4.66 km, men jag hade visst glömt att stänga av den när jag kom hem, så nu står det på den att jag promenerat i 5 timmar och bränt 2280 kalorier, njae.. Men vädret var underbart, luften crisp och solen värmde. Det var härligt de 46 minutrarna jag faktiskt var ute. Köpte sedan en kyckling- och avokadosallad från smörgåsspecialisten och sköljde ner det med godis (går ju inte att enbart vara nyttig!).


Har tittat på "Into the wild" som var en mycket bra och fin film men som slutade sorgligt. Han hade det bra han, levde livet, tog dagen som den kom, levde utan pengar och bara luffade sin väg fram. Modigt.

Nu sitter jag här och har försökt plugga flera gånger sedan jag lade ner boken innan promenaden i morse men det vill sig inte längre. Kanske inte är någon större idé att plugga om jag inte känner för det 100 %? Då slutar det säkert med att jag inte förstår vad jag gör. Får tänka över det, för det brukar ju vara den här tidpunkten på dagen som jag inte kan plugga oavsett hur pigg eller trött jag är. Kvällen och morgonen funkar för min del.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar