fredag 26 augusti 2011

Just nu mår jag så himla bra.

Tänka sig, så här bra har jag inte mått på länge :) Jag har en sprillans ny Macbook Pro (japp!!!!!), jag har fått en ny tid för jobb imorgon (19-03 istället för 11-20. Och ja, jag vet att jag inte brukar gilla de tiderna, men av någon anledning känns det bara bra just nu) och även en ny tid på söndag (då skulle jag nämligen jobbat 19-01, men eftersom jag skulle upp typ 6 på måndag morgon frågade jag helt enkelt om det skulle kunna ordnas, och ja, det gick det. Så min nya tid för söndag är 16-20).

Jag känner mig liksom 10 kg lättare. Inget mer datorbeslut att ta, och att den är helt grym gör ju det hela ännu bättre! Inga jobbiga tider. Sovmorgon. Nice :)

Just nu håller jag på och installerar OS X Lion på datorn, eftersom de kommer med Snow Leopard. Men uppgraderingen var ju gratis, tipptopp! När är en uppgradering av Windows operativsystem någonsin gratis, svara på det är ni snälla? :P

Sen ska jag fortsätta föra över filer, vilket ju tyvärr tar en hel evighet ^^ Men skönt, har hela dagen på mig imorgon innan jobbet börjar :D

Kram!

1 kommentar:

  1. Åh, är det du som ska jobba istället för Johanna imon alltså! :D Vilken tur att Majsan hittade någon :)) // Malin (och ja, jag jobbar också då ^^)

    SvaraRadera