onsdag 2 februari 2011

Jobbdagen avklarad

Tjoho!

Idag jobbade jag en timme extra.. tänkte att jag kunde tacka ja eftersom de ju så "snällt" tog bort min tid dagen efter skolan om två veckor. Sen var det så mycket på jobbet idag att jag inte kom därifrån förrän kvart över :P Jobbade i DT (Drive Thru'n) hela dagen idag, det var slappt i DT 1:an (där man tar emot beställningen) men sen sista timmen var jag själv i båda och då blev det lite kris tills en annan tjej kom och började hjälpa till. Naturligtvis ska alla komma när man är själv. Så missade lite sugrör och grejer hit och dit. Illa. Skönt att vara hemma nu iaf.

Imorgon börjar jag 6.30 = jag ska gå upp innan sex!! Bah. Men det är väl bara att göra det. Slår vad om att det kommer bli jobbigare att gå upp på fredag samma tid eftersom det är som tisdag, och alla vet ju att tisdagar är jobbigare än måndagar... eller hur...

I vilket fall som helst, slutar 10, och hur tokigt är inte det! Jag slutar alltså samma tid som systeryster BÖRJAR. Knas :D Senare på eftermiddagen ska jag träffa Emmapemma, som har fått KÖRKORT idag, grattis!!

Så, ja vi hörs..

PS: någon som har tips på vad man kan hitta på som tråkar/tröttar ut en så rejält att man kan somna typ vid... 20? ;) DS.

1 kommentar:

  1. Körkort! Jag tror det går jättebra att gå upp vid sex :) när jag jobbade på tvätten fick jag gå upp kl 4.45 haha XD

    SvaraRadera