lördag 27 augusti 2011

Första gången

Det här är mitt första officiella inlägg som jag skrivit från min fina macbook :) Tangentbordet är väldigt skönt, tror det kommer göra eventuella skolarbeten roligare ^^ det är ju fortfarande lite grejer som är ovana dock, som att man ska trycka annorlunda på tangentbordet och så, men allt sånt kommer ju :) Annars är jag supernöjd och har ännu inte hunnit ångra mig alls. Tror jag hade ångrat mig mer om jag köpt en PC faktiskt :)

Hela kvällen igår och fram till nu har jag försökt lista ut hur jag ska föra över mina bilder och min musik och så. Och nu verkar jag i alla fall ha listat ut hur jag får mina låtar från iPhone till iTunes på datorn, så det är ett framsteg :) Men har försökt med nätverk, servrar, fildelning och USB. Har inte gått vägen direkt. Det går för långsamt liksom :P Det jag behöver är en trådlös firewire-hårdisk, ska se om Niklas kanske har en? Får kolla med folk :)

Sådär ja, nu har jag musik, det enda som fattas nu är bilderna. Håller också på och försöker skaffa Office, men den har, ehum, stannat på 55.4 om man säger så. ;)

1 kommentar:

  1. Mac är bäst! Låt mig tipsa om att köpa en Airport! Jag har en, och har t.ex kopplat in bl.a min hemmabio där (som jag spelar musik i), det betyder spotify på datorn med ljud i hela lägenheten genom surround utan sladdar!

    SvaraRadera