lördag 11 juni 2011

Blommigt

Jag kör på blommigt dagen till ära!:)

Cubus, 59 kr = KAP, spring dit allihop;)

Har även fått slängt på mig ringarna igen, då jag inte får ha på mig dem på jobbet heller! Den här ringen är min studentring med graveringen "LAURA/MVG 09" ^^ På andra handen har jag ringen jag köpte för pengar pappa gav oss en gång för längesen, och mammas och pappasomgjutna vigselring. De är viktiga för mig dessa ringar :) Gillar inte att inte kunna ha dem på mig varje dag.

Inviger det ena linnet jag köpte igår. Jag gick in till stan i morse för att byta den då jag råkat plocka på mig M men skulle ha S. Det är ett rätt så löst sittande linne och jag ville inte att den skulle bli sådär pösig ni vet som vissa linnen blir efter mycket användning. Men... när jag kommer till Cubus finns det bara M kvar i alla fall, så det var bara att snällt gå därifrån. Jag tröstade mig själv med en hasselnötslatte:D vaniljsmaken var tydligen slut, så även fast jag köper en vaniljlatte, och de inte har det, vilket leder till att man måste välja en ny smak, tar det mer betalt för den. Kasst eller?

Lilla pissen var så söt här om dagen :) han är i och för sig alltid söt, men ibland extra söt. Här låg han och kollade vad jag gjorde och blundade om vart annat. Sötnöt.

1 kommentar:

  1. Fancy! Jag kör också på blommigt idag, fast på kjolen :) syns snart! Kramar!

    SvaraRadera